Een voortrekker in de zo noodzakelijke  cultuuromslag

"Je bent vernieuwend, durft nieuwe wegen te bewandelen, staat open voor andere inzichten, innovatieve oplossingen, nieuwe ontwikkelingen in het werkveld, een typische teamspeler,gunt anderen succes, ziet oplossingen, kan goed netwerken, professionele werkhouding. je blijft positief, kan omgaan met tegenslagen."

Een Oase

"Je bent een oase in de woestijn voor idealistische ondernemers. Mensen die vanuit het nieuwe werken en denken.Je begrijpt erg goed waar het oude niet meer werkt en durft buiten de kaders te denken omdat je in je botten voelt dat je de wegen wil bereiden voor de jongere generaties.Je voelt aan dat wij dit ook moeten doen naar onze kinderen.Je bent eerlijk, helder, transparant een no nonsens idealist.Meer mensen als jij als ambtenaar en ik zou nog gaan overwegen om te stemmen."

Komt afspraken na

"Jij bent spontaan, hartelijk, een open houding, je denkt mee, professioneel , je denkt in kansen en oplossingsgericht, je hebt kennis van veel zaken, je hebt een breed netwerk, je komt je afspraken na, je bent een persoonlijkheid, kortom ik heb jou ervaren als iemand waar ik altijd terecht kon en die richtlijnen gaf hoe ik weer verder kon."

Verbindende schakel

"Ik heb met haar samengewerkt in een periode van verandering. In de nieuwe functie van 'coördinator vitaliteit' was ze de verbindende schakel tussen samenleving en gemeente. Hierbij heeft ze laten zien dat zij vernieuwend is in haar aanpak en een scherp oog, oor en gevoel heeft voor de vraag uit de samenleving. Initiatieven uit de samenleving leidden tot mooie resultaten. Met inzet van humor en creativiteit wist zij uiting te geven aan haar motto 'niets is onmogelijk'"

Liefde voor de medemens


"In mijn optiek is zij een wervelende persoonlijkheid met een visionaire blik.Ik zie haar als een enorme bijdrage aan een vitaal, sprankelend team.Ook bij hobbels op de weg houdt zij de spirit hoog, de vaart erin en de koers helder.Ik heb haar in menig conflict zien bemiddelen met humor, overzicht en een grote portie mensenliefde"

Een echte teamspeler


"Ze is een creatieve, sociale teamspeler. Ze is in staat om vraagstukken op een vernieuwende manier te bekijken. Ook heeft zij grote verbindende eigenschappen. Op zoek naar verandering en innovatie? Dan bent u bij haar aan het juiste adres!"