Wat doet Serendipiteit in bedrijf?

Serendipiteit in bedrijf is veelzijdig en breed inzetbaar. Hulp nodig bij ontslag of dreigend ontslag?  Wij schieten te hulp op juridisch gebied en op emotioneel vlak. Wil het niet lukken met (ander) werk zoeken en ben je het zat om iedere dag thuis te zijn?  Tijd om de hulp in te schakelen van Serendipiteit in bedrijf.  Van het maken van een CV tot het samen met collega's van Triple D een op maat re-intergratie traject met jou vormgeven.

Contact

Loopbaanbegeleiding bij Serendipiteit in Bedrijf 

Loopbaanbegeleiding & eerste hulp bij (dreigend) ontslag.
Naast de juridische en zakelijke kanten die een ontslagsituatie kent, is er die andere kant waar niet tot nauwelijks aandacht voor is en die wél erg heftig kan zijn. Verlies van baan, een lager inkomen, moeten solliciteren, andere dagbesteding, vermoeidheid, verlies van zelfvertrouwen etc.. Allemaal zaken die behoorlijk wat stress en onrust kunnen veroorzaken wat het alleen maar lastiger maakt om bijvoorbeeld die sollicitatiebrief te schrijven of zelfverzekerd op gesprek te gaan.
Dat kan anders!

Langdurige werkloosheid (inclusief ondersteuning op leefgebieden die het werk nadelig beïnvloeden)
De enige voorwaarde om weer aan het werk te gaan en daarin succesvol ondersteund te worden,  is dat je écht wilt. Wil jij ervoor gaan, dan ga ik met je mee. De drempels nemen we samen, de beren op de weg gaan we verjagen en we doen de stappen achteruit om daarna weer voorwaarts te gaan.  Bij Serendipiteit in bedrijf ben je in vertrouwde en ervaren handen. 

Werkswitch (dienstverband of zelfstandige)
Je wilt veranderen van baan., maar… Je heb nog nooit een CV gemaakt, de computer is niet je vriend en een brief schrijven vind je lastig. Hoe pak je dat aan?
Je wilt voor jezelf aan de slag; ondernemer worden, maar…. Waar begin je en in welke volgorde pak je zaken aan. Wat kom je tegen en hoe fijn is het om iemand op de achtergrond te hebben die met je meedenkt. Hierin kan Serendipiteit in bedrijf wat voor je betekenen. 

De kosten die gemoeid zijn met het inschakelen van Serendipiteit in Bedrijf rekenen we graag samen met je uit in een gratis eerste gesprek.

Triple D

Re-integreren én een contract onder één dak!
Samen met een tweetal collega’s is in augustus 2018 Triple D BV opgericht. De drie D ’s staan voor Denken, Doen en Doorzetten.

Triple D BV is het antwoord op het gat dat er is tussen thuis op de bank enerzijds en de uitzendbranche en werkgevers anderzijds. Dit gat maakt het re-integreren moeilijk, is een opeenstapeling van teleurstellingen en is ontstaan door gebrek aan tijd, begrip en geduld wat onlosmakelijk is verbonden met het succesvol zijn van de re-integratie.  Waar krijg je de ruimte om te werken aan jouw eeuwige te laat komen? Wie neemt de tijd die jij nodig hebt voor de obstakels die je moet overwinnen in je nieuwe werk? Wie weet wat weer werken voor financiële gevolgen heeft zoals voor belastingtoeslagen?

We hebben inmiddels een tiental mensen aan het werk via een halfjaarcontract en coachen en begeleiden hen gelijktijdig daar waar nodig. Een aantal van onze medewerkers heeft eerst via een proefplaatsing aan werkritme, nieuwe structuur, lichamelijke en geestelijke belasting en andere zaken kunnen wennen. Inzet is om onze medewerkers duurzaam in eigen levensonderhoud te kunnen laten voorzien op een plek die past.
Ben je geïnteresseerd? Laat maar weten. Dat kan via het contactformuier op www.tripledbv.nl door te bellen of kom langs bij ons in Winsum. We zijn gevestigd aan de Hoofdstraat W 24.