Wie zit achter Serendipiteit in Bedrijf?

Het leven ÍS serendipiteit, althans voor mij is dat zo.
Mij is Margreet Dijkstra; een 48-jarige Grunningse pur sang, de moeder van twee prachtige kinderen, de vriendin van een top vent. Sinds januari 2018 de trotse eigenaar van Serendipiteit in bedrijf en in juni een winkel geopend: Glocal Art Store&More!.

Zoals ik leef, denk en voel, is hoe ik wil werken en dat breng ik na 22 jaar werken voor de overheid in de praktijk! Wat een heerlijkheid om te doen wat ik wil en kan op de manier die ik voorsta: persoonlijk, eerlijk, grondig en niet gehinderd door onwerkbare voorschriften en systemen.

Het is geen toeval dat ik op 1 februari 2016 letterlijk en figuurlijk crashte toen ik voor de zoveelste keer mijn kwaliteiten als diskwalificaties om de oren kreeg. Te idealistisch, te moralistisch, te verantwoordelijk en te integer. De periode vanaf toen was er één van diepe dalen maar met een uitkomst die deze donkere periode dubbel en dwars waard maakte!

Alle menselijke emoties zijn de revue gepasseerd en alle denkbare gedachten het hoofd geboden. Verdriet, boosheid, angst en blijdschap. Verdriet om het abrupte afscheid van werk wat me inhoudelijk lief was. Boosheid vanwege het machtsvertoon dat mijn exit betekende. Bang voor verlies van het bekende, veilige en al het onbekende dat voor me lag. Blijdschap voor het ervaren van mijn kracht waardoor ik nu in volle onafhankelijkheid kan leven én werken.

Wat ik doe, is niets anders dan mijn kennis en kunde gebruiken ten gunste van mijn medemensen die het om welke reden dan ook nodig hebben dat ik een tijdje met ze op loop in hun leven. Maakt niet uit om wie het gaat en om welke reden of zelfs waar het is; de weg is vooruit en we komen ergens uit waar het beter toeven is dan daarvoor, in werk en privé.

Voor meer beeld en idee over wat ik doe en kan betekenen: bekijk de website of neem contact met me op voor een gesprek of het maken van een afspraak.

Contact